Comenzi telefonice 0745 344 994

CONSIMȚĂMÂNT PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONALConform dispozițiilor Regulamentului (UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European și Consiliului – Regulamentul general privind protecția datelor, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, furnizate în calitate de utilizator al site-ului online de servicii vanzare scule si unelte www.unelte.dpnet.ro al societatii D P NET SYSTEM SOLUTIONS S.R.L. este legală numai în condițiile în care vă exprimați consimțământul pentru această prelucrare.

Refuzul dumneavoastră de a vă da consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de societatea noastră prin intermediul site-ului de servicii de comercializare on-line.

În situația în care nu mai doriți să beneficiați de serviciile de vanzare on-line a produselor de pe site-ul www.unelte.dpnet.ro administrat de socitatea D P NET SYSTEM SOLUTIONS S.R.L., aveți dreptul de a vă retrage consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal prin accesarea site-ului la sectiunea – Modificare date.

DA - sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal.

NU - sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal.

Powered by
By expertAcounts.com