Comenzi telefonice 0745 344 994

Cum cumpar?

Bine ai venit pe site-ul nostru! Ne-am propus ca experinta de cumparare sa fie cat mai simpla si mai placuta, astfel incat tu sa fii la doar cateva click-uri distanta de produsele pe care ti le doresti de pe site.

Pasul 1 - Cautarea produselor pe site

Vizualizarea portofoliului de produse estesimpla și se poate face prin selectareacategoriilor de produse din meniul vertical din partea stanga apaginii.

Pentru usurarea cautarii, aveti posibilitatea sortarii listelor dupa mai multe criterii si de asemenea, puteti utiliza filtrele din partea dreapta a ecranului, pentru restrangerea rezultatelor cautarii.

In acelasi timp, aveti posibilitatea cautarii pe site dupa denumirea completa sau partiala a produselor.

Pasul 2 – Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Dupa ce ai identificat produsul dorit, cu un singur click pe butonul Adauga in cos,produsul este adaugat in Cosul de cumparaturi.

Oricand vei dori, vei putea modifica continutul cosului, adaugand produse noi, eliminand produse sau modificand cantitatile.

Dupa ce te-ai asigurat ca in cos se afla toate produsele dorite, poti initializa comanda, apasand butonul Comanda acum.

Pasul 3 – Autentificare / Inregistrare

In acest punct, pentru continuarea cumparaturilor este necesara autentificare pe site.

Daca ai deja un cont de accces pe site-ul nostru, te vei autentifica, prin completarea user-ului si parolei.

Daca inca nu ai inca un cont, te rugam sa completezi datele solicitate, dintre care cele marcate cu (*) sunt obligtorii. Dupa finalizarea inregistrarii, vei primi un email cu toate detaiile contului creat.

Pasul 4 – Alege opțiunea de plată

La acest pas, vei selecta una din modalitatile de plata acceptate. In cazul platilor prin card bancar, vei fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati, unde vei putea efectua plata in siguranta.

Pasul 5 – Finalizare comanda

Apasand butonul Comanda acum, comanda este finalizata. Vor fi afisate toate detaliile comenzii si un mail de confirmare va fi trimis catre adresa ta de email.

Powered by
By expertAcounts.com